Cala Marçal Beach Festival 2019

DESCRIPCIÓ

El torneig més esperat de l’EXTiu 2019 ha arribat, el Cala Marçal Beach Festival! Un torneig on participants de tenis, handbol, rugby, volei i basquet platja comparteixen dos dies de tornejos, concursos, actitats, actuacions en directe… amb el millor ambient que es pot trobar!

Enguany l’Ajuntament de Felanitx i POP Esports ha apostat per donar continuïtat al format que l’any passat va tenir tant d’èxit, acabant el torneig amb un petit concert en directe i les finals nocturnes del 4×4!

Elements del Beach Festival: competicions “Populars”, “Competitives” i “Super-populars”; dinar i begudes a preus populars; actuacions en directe de: Escarràs, Ipops, El Niño de la Cala y los Autènticos Boquerons + DJ Locals… Es pot demanar més?

Si encara no ho tens clar… mira el vídeo de l’edició del 2018!

INSCRIPCIÓ:

La Inscripció del Cala Marçal Beach Festival és de 10€ per persona, i amb això s’inclou la samarreta, aigua durant tot el torneig i competició. 

En el cas què una persona vulgui competir en diferents esports, cada esport adicional serà de 5€. 

El pagament de la inscripció s’haurà de fer abans del començament de cada torneig. En el cas que qualque participant realitzi algun partit sense haver fet el pagament, aquest puntuarà com a perdut.

Tens Dubtes? escriu-nos!