Tornejos Vòlei platja Cala Marçal extiu 2021

DESCRIPCIÓ

L’EXTiu 2021 ja és aquí i ve carregat de molts d’esdeveniments del qual el Vòlei Platja serà un dels protagonistes damunt de l’arena de Cala Marçal. Aquests esdeveniments són els següents:

El 2×2 de Vòlei Platja Femení i Masculí enguany es jugarà en format rànquing, ja que tendrem dues jornades on les parelles competiran entre elles i guanyaran punts per a poder tenir un guanyador final. La primera jornada serà el 8, 9 i 10 de juliol, i la segona jornada el 5, 6 i 7 d’agost.

A més, enguany tendrem dues categories: la POPular i la categoria PRO. La categoria POPular jugarà els horabaixes (dijous, divendres i dissabte), en canvi la categoria PRO jugarà tot el torneig dissabte (dematí i horabaixa).

El 15, 16 i 17 de juliol, serà el torn del torneig 2×2 Mixte. El torneig es disputarà durant els horabaixes i només tendrà una categoria. Dijous i divendres horabaixa es jugaran la fase de grups i al dissabte es faran les fases finals.

Finalment i no menys important, tendrem dissabte 31 de Juliol el 4×4 Mixte. Durant tot el dissabte tendrem la fase de grups, i després de les copes de Or, Plata i Bronze. A més, com cada any tendrem la categoria POPular i SuperPOPular.

INSCRIPCIÓ:

La Inscripció de cada un dels tornejos és de 10€ per persona, i amb això s’inclou la samarreta del torneig i la competició, amb l’opció de poder guanyar sopars, ampolles de vi, viatges amb barca…

El pagament de la inscripció s’haurà de fer abans del començament de cada torneig a la mateixa platja.

Finalment, comunicar que qui no hagi jugat a vòlei pista o no disposi d’assegurança metge, haurà de firmar una fulla d’exoneració de responsabilitat.

Tens Dubtes? escriu-nos!