HM Hotels Palma Beach Games

DESCRIPCIÓ

L’HM Beach Games és un torneig que es farà el cap de setmana del 26, 27 i 28 d’abril del 2019 a l’Arenal de Palma.

Durant 3 dies, hi haurà competicions de Volei, Handbol, Rugby, Futbol i Tenis platja, a més d’actuacions en directe, danses i moltes activitats per a crear un espai ple de rialles, competició i bon ambient!

A més, aquest any comptem amb la presència de la Selecció Espanyola de Futbol Platja que farà un entrenament a la platja el divendres, i un partit contra la Selecció Balear el diumenge!

Dies de torneig:

Divendres 26: clínic dels diferents esports pels més petits de la mà de diferents professionals! Competicions de categories base de tenis i volei. A les 12:00h entrenament de la Selecció Espanyola de Futbol, i a partir de les 16:00h 4×4 de VP Mixt.

Dissabte 27: A partir de les 10:00h competicions de: 2×2 Volei platja masculí i femení; 2×2 de Tenis platja masculí i femení; Rugby platja Sub-18, Senior Masculí i Senior Femení; i Handbol platja Cadet, Juvenil, Senior Masculí i Senior Femení.

Després de les competicions, hi haurà el sopar oficial i la GRAN FESTA oficial del Torneig!

Diumenge 28: A partir de les 10:00h, semifinals del torneig Juvenil; a les 12:00h, final de Senior Femení; a les 16:00h, final d’or del torneig Juvenil; i a les 17:00h, gran partit d’exhibició de la Selecció Espanyola vs Selecció Balear.

Si voleu consultar la normativa o voleu saber les novetats del torneig, seguiu-nos a les xarxes socials o fes-nos una consulta a través del formulari del final de pàgina.

UBICACIÓ

Localització

Packs d’inscripció

INSCRIPCIÓ LOCAL:

Per a la inscripció d’aquest torneig hi ha la possibilitat de poder agafar quatre packs diferents:

Pack 15€: Competició, aigua, samarreta i entrada a la festa amb una consumició.

Pack 20€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la festa amb una consumició i pícnic del dissabte migdia.

Pack 40€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la fets amb una consumició, picnic del dissabte al migdia i sopar oficial de gala.

Pack 60€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la festa amb consumició, picnic del dissabte al migdia, sopar oficial de la gala, servei de transfer i 1 nit d’Hotel al Whala! Beach de tres estrelles, de la cadena HM Hotels.

Per a poder participar-hi, és obligatori tenir assegurança metge esportiva (o llicencia federativa). 

Reserva la teva plaçA!