HM Hotels Palma Beach Games 2020

DESCRIPCIÓ

L’HM Hotels Palma Beach Games és un torneig que es farà el cap de setmana del 24, 25 i 26 d’abril del 2020 a l’Arenal de Palma.

Durant 3 dies, hi haurà competicions de Volei, Handbol i Rugby Platja, a més d’actuacions en directe, danses i moltes activitats per a crear un espai ple de rialles, competició i bon ambient!

A més, aquest any comptem amb l’HM Hotels Inclusiu on nens i nenes podran compartir un matí d’esport i jocs a la platja.

Dies de torneig:

Divendres 24: HM Hotels Inclusiu, on nens i nenes d’escoles ordinàries i de centres de NEE compartiran un matí ple de jocs i activitats relacionades amb l’esport a la platja.

A la tarda, començarà la competició amb el 4×4 Mixt de Volei Platja on hi haurà molts de premis en joc!

Dissabte 25: A partir de les 10:00h començaran les competicions de: 2×2 Volei Platja Masculí i Femení; Rugby Platja Sub-18, Sènior Masculí i Sènior Femení; i Handbol Platja Cadet, Juvenil, Sènior Masculí i Sènior Femení.

Després de les competicions, hi haurà el Sopar Oficial de Gala al HM Hotels Gran Fiesta i la Festa Oficial del Torneig!

Diumenge 26: A partir de les 11:00h, Finals d’OR de les diferents competicions on hi haurà molts de premis econòmics en joc!

Si voleu consultar la normativa o voleu saber les novetats del torneig, seguiu-nos a les Xarxes Socials o fes-nos una consulta a través del formulari del final de pàgina.

UBICACIÓ

Localització

Packs d’inscripció

Si ets de fora, compra el teu passatge d’avió i no et preocupis per res més!

pack hotel 3 Estrelles 2 nits + Competició 120€/persona

2 Nits d’Hotel MP, Servei de Transfer Aeroport – Hotel – Torneig – Festa, Dinar de pícnic de dissabte 25, Sopar de Gala Oficial del Torneig, Entrada a la Festa del Torneig, Samarreta del Torneig i Aigua durant tot l’esdeveniment.

PACK HOTEL 4 ESTRELLES 2 NITS + COMPETICIÓ 150€/PERSONA

2 Nits d’Hotel MP, Servei de Transfer Aeroport – Hotel – Torneig – Festa, Dinar de pícnic de dissabte 25, Sopar de Gala Oficial del Torneig, Entrada a la Festa Oficial del Torneig, Samarreta del Torneig i Aigua durant tot l’esdeveniment.

INSCRIPCIÓ LOCAL:

Per a la inscripció d’aquest torneig hi ha la possibilitat de poder agafar quatre packs diferents:

Pack 15€: Competició, aigua, samarreta i entrada a la festa amb una consumició.

Pack 20€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la festa amb una consumició i pícnic del dissabte migdia.

Pack 40€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la festa amb una consumició, picnic del dissabte al migdia i Sopar Oficial de Gala.

Pack 60€: Competició, aigua, samarreta, entrada a la festa amb consumició, picnic del dissabte al migdia, Sopar Oficial de la Gala, Servei de Transfer i 1 nit d’Hotel al Whala! Beach de tres estrelles, de la cadena HM Hotels.

Per a poder participar-hi, és obligatori tenir assegurança metge esportiva (o llicencia federativa). 

Reserva la teva plaçA!