Pop esports

enganxa't a l'esport!

Què és pop Esports?

POP Esports is a company in charge of the organization of sports events with the aim of promoting a healthy lifestyle and participation in social sports. Also, a high-level competition through the organization of federated tournaments.  

L’equip de POP Esports està format per persones especializades en el món de l’esport i l’educació amb una gran experiencia en l’organització d’esdeveniments.

Què fem?

Desde POP Esports intentem a partir de l’esport tenir un impacte en els participants dels nostres tornejos promovent la vida saludable.

Social

Es promoven activitats amb la finalitat de crear noves amistats i coneixer gent. A més, hi ha categoríes com la “Popular” o “Veterans” que fomenten l’esport per a tothom.

Competitiu

Tornejos de rugby, futbol, tennis, bàsquet, handbol i volei enfocats a nivells més competitius. Tornejos federatius o de més renom com HM Beach Games ens precedeixen.

inclusiu

Els nostres esdeveniments van acompanyats d’activitats enfocades a la inclusió social a través de l’esport, on s’ajunten en una mateixa platja a escoles d’educació especial i escoles ordinàries.

Lúdic i festiu

Danses, música en directe, DJs, batucades… sempre hi són presents als nostres esdeveniments per tal d’animar la festa i poder donar espectacle tan als que estan a dins de la pista com fora d’ella.

Contacta’ns

Si vols informació sobre els tornejos o estàs interessat en contractar els nostres serveis, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres!