Tornejos

A continuació podeu trobar informació sobre els tornejos que realitzarem properament! Si teniu alguna pregunta o voleu més informació, podeu anar a l’apartat contacta’ns i demanar-ho!

 

EXTiu 2022

Torna l’EXTiu amb POP Esports! 

Aquest estiu tornam amb moltes ganes de vorer-vos damunt de l’arena de Cala Marçal, gaudint tots junts Vòlei, Tenis, Rugby, Futbol i Handbol platja i recuperant el Cala Marçal Beach Festival!

Començarem el 15 amb el 2×2 de Vòlei Platja Masculí i Femení POPular i Pro; després serà el torn del 2×2 de VP Mixte i el 2×2 de Tenis Platja, i tancarem el juliol amb el Cala Marçal Beach Festival! Finalment, acabarem els tornejos la primera setmana d’agost amb el Futbol Platja!

Extiu 2021 - #volveresganar

(Torneig Passat)

Aquest estiu POP Esports ha tornat amb més ganes que mai. Ens podrem veure a damunt la platja de Cala Marçal gaudint del Vòlei, Tennis i Rugbi platja amb el millor ambient que vos podeu trobar!

Enguany tendrem un Rànquing de Volei Fem/Masc dividit en dues proves; un Torneig de Vòlei Mixte, un Rànquing de Tennis Platja també amb dues proves; i l’Esports Beach Festival, on podeu partitcipar al 4×4, la segona prova del Tennis Platja o el Rugby Platja! Tot això i qualque sorpresa més!